Kesäfestareita
Konserttiareena
Baari
Päivisin myymälä
Mitä ihmettä?

Talviaikaan saamme ottaa sisään 600 henkeä.
Kesäaikana anniskelupaikkoja on peräti 1000.

WS Arenan voit myös vuokrata omiin tapahtumiin. Kysy lisää ari.rintamaki@wasasafe.fi

KATSO WSARENA VIDEO
 
Image
"Kaikkia suuria tekoja pidettiin aikanaan mahdottomina."

Päivisin tiloissamme on Wasasafen myymälä ja illalla tila muuntuu klo 17 jälkeen valtaisaksi tapahtuma-areenaksi. Viranomaiset eivät ole törmänneet vielä missään moiseen järjestelyyn, mutta aina jonkun pitää olla ensimmäinen! Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja ennen kaikkea nauttimaan!

Ari Rintamäki
WS Arena, toimitusjohtaja

Osoite: Varastokatu 9, 65100 Vaasa
Puh: 06 319 0900
Sposti: ari.rintamaki@wasasafe.fi
Image

Anssi Kela

Kevään odotettu vieras WS Arenalla: Anssi Kela yhtyeineen.

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa yli tunnin mittaisen keikan. Erikois-Emmalla palkittu uuden sukupolven laulaja-lauluntekijä julkaisi viime syksynä seitsemännen sooloalbuminsa ”Ääriviivoja”. Albumilta lohkaistu, lähes kolme miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle ”Ilves” dominoi julkaisunsa jälkeen myös suomalaisia radiosoittolistoja.

Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Yhtye:

Anssi Kela – laulu, kitara
Antti Karisalmi - basso
Saara Metsberg – koskettimet
Ville Kela – rummut
Tuomas Wäinölä – kitara

Liput:

22€ ennakkoon Wasasafe
22€ + tm. NetTicket/StudioTicket
26€ ovelta

K18

Tervetuloa!

 

Costello Hautamäki & Rock´n´ Roll Boys @WsArena

Costello tekee kiertueen omalla bändillä Popedan pitäessä keikkataukoa. Kokoonpano esittää Costellon säveltämät isoimmat Popeda-hitit sekä Hurriganesia, Hanoi Rocksia, Ramonesia, Costellon soolotuotantoa ym... ja saattaapa setistä löytyä myös muutama ulkomainen rock-klassikkokin!

Kokoonpano:

Costello Hautamäki, laulu ja kitara
Jimi Hautamäki, rummut
Oskari Siirtola, basso
Kalle Ruusukallio, koskettimet

Tämän rock-shown lämppärinä esiintyy paikallisbändi Brups.

Liput:

Wasasafelta 20€
NetTicket/StudioTicket 20€ + tm.
Ovelta 24€

Tervetuloa!

K18

 

2.5. Wolfheart

Wolfheart Vaasaan uuden albumin myötä!

Wolfheart julkaisee viidennen albuminsa ”Wolves of Karelia” 10.4.2020. Harvakseltaan kotimaassa keikkaileva winter metal -yhtye nähdään keväällä Suomessa vain kahdesti: lauantaina 2.5.2020 Vaasan WsArenalla ja 9.5.2020 Helsingin On The Rocksissa. Liput Vaasan keikalle Studioticketistä hintaan 16€, ovelta 20€. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 11.3. klo 9:00.

Vuonna 2012 Before The Dawn, Black Sun Aeon, Dawn Of Solace ja RoutaSielu saivat jäädä, kun suomalaisen metallin monitoimimies Tuomas Saukkonen ilmoitti keskittyvänsä vain ja ainoastaan Wolfheartiin. Jo ensimmäinen albumi "Winterbown" keräsi runsaasti kehuja vuonna 2013 ja sittemmin yhtyeen julkaisemat "Shadow World" - ja "Tyhjyys"-albumit ovat vieneet musiikkia musiikkia entistä dramaattisempaan ja elokuvamaisempaan suuntaan. Kansainväliseksi menestykseksi noussut neljäs albumi "Constellation of the Black Light" ilmestyi syyskuussa 2018 Napalm Recordsin kautta.

Huhtikuussa 2020 julkaistavalla Wolves of Karelia -albumilla Wolfheart soi jylhempänä kuin koskaan. Kuuntele ensimmäinen single ”Ashes”:

https://www.youtube.com/watch?v=o34xBjbhFPQ

Tapahtuman lämppärit tullaan julkistamaan piakkoin.

Wolfheart @ WSArena:
La 2.5.2020
Ovet klo 21:00

Liput ennakkoon 16€ + toimituskulut, ovelta 20€. Ennakkoliput myy Studio Ticket:

https://www.studioticket.fi/tapahtuma/wolfheart-wsarena/

På svenska: https://www.studioticket.fi/sv/tapahtuma/wolfheart-wsarena/

18.9.2020 Neljä Ruusua

Toivottu uusinta tulevalle syksylle 2020!!!


Tämä pitkänlinjan Suomipopin ikoni ei suuremmalti esittelyjä kaipaa. Viime kerralla WS Arenalla tunnelma oli katossa, joten kevätauringon paistaessa jo korkealta, kaikki puitteet ovat kunnossa uusintaan!

Mikäli joku ei muista bändiä, tässä hieman infoa:

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari”, ”Sun täytyy mennä”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Matka on syvä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran”, soivat edelleen radioissa, tuoreimman albumin ”Euforia” hittejä, ”Sininen sunnuntai”, ”Ajelen” ja ”Esirippu”, unohtamatta.

Bändi:

- Ilkka Alanko (laulu, kitara)
- Petteri ”Kode” Koistinen (kitara)
- Jari ”Lade” Laakkonen (basso)
- Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

K18

Liput:
ennakkoon 22€ Wasasafe
Studio Ticket/NetTicket 22€ + tm (Osta lippu  täältä)
Ovelta 26€

Tervetuloa!

26.9.2020 Ruoska

Suomen industrial metallin ihme Ruoska saapuu WS Arenalle 26.9.2020. Osta Royals Events liput http://nt.fi/105982reb ja tuet juniorityötä.

Vuonna 2002 perustettu Ruoska on julkaissut uransa varrella 5 albumia, niistä viimeisin kantaen nimeä "Rabies". Yhtye jäi tauolle 2009, mutta kaahasi sieltä murjomaan keikkalavoja vahvemmin kuin koskaan. Inspiraatiota bändi on ammentanut Rammsteinista, todeten "Rammsteinissa on oikeaa asennetta, joten miksi me tehtäisiin mitään huonommin". Kesällä 2019 Ruoska festaroi mm. SaariHelvetissä, Nummirockissa ja John Smith Festivaleilla ja vuonna 2020 yhtye tullaan näkemään vihdoin omilla klubikeikoilla.

Menossa mukana myös juuri uuden "Conclusions" -nimisen EP:n julkaissut alunperin vaasasa kahden mestis maalivahdin Mikko Rossin sekä Jaakko Suomalaisen perustama groove metal -yhtye Ninetyfive50 sekä Kauhajokelainen death / thrash -jyrä Tyrant Disciple.

Liput ennakkoon: 15€ + toimituskulut
Ovelta: 20€
Ennakkoliput: studioticket.fi

 

3.10.2020 Smash Into Pieces & Blind Channel

Vaihtoehtorockin kuuma ruotsalaisnimi Smash Into Pieces saapuu Suomeen klubikeikkarundille yhdessä oululaisen Blind Channelin kanssa. Bändit nähdään ensi syksynä Oulussa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Helsingissä sekä Ruotsin puolella rajaa.

Smash Into Pieces julkaisi helmikuun lopussa uutta albumia enteilevän tuplasinkun ”God Sent & All Eyes On You”. Yhtyeen viidettä studioalbumia odotellaan julkaistavaksi ensi syksyn aikana. Kevään aikana yhtye kiertää Eurooppaa mm. Within Temptationin ja Evanescensen kanssa. Viimeksi Smash Into Pieces nähtiin Suomessa viime syksynä loppuunmyydyllä keikalla Helsingissä ja Tampereella.

Oululainen raskasta rockia konepopiin yhdistelevä Blind Channel julkaisi maaliskuun alussa loistavan vastaanoton saaneen, kolmannen studioalbuminsa Violent Pop. Modernin rockin suunnannäyttäjä on tämän hetken tulevaisuuden toivo, joka pysyy kehissä vielä pitkään.

Vaasan keikan ennakkoliput:
https://www.netticket.fi/smash-into-pieces?language=fi

6.3.2021 GTR-tour

Huikea kattaus kitarointia tulossa WsArenalle, kun GTR-tour 15-vuotisjuhlakiertue pysähtyy Vaasassa. Kiertueella kolme toisiaan täydentävää eri tyylistä kitaristia soittavat oman noin 45 minuutin settinsä ja illan päätteeksi toteutuu todellinen herkkupala: yhteinen jamisessio.

GTR-Tourista vastaavat Dave "Isokynä" Lindholm, Douglas Blair (W.A.S.P.), sekä Jartse Tuominen (“One of the best guitarists of our time/Nemesis Rocks,DE).

GTR-tourin itseoikeutettuna isäntänä toimii tapahtuman luoja ja yksi illan huippukitaristeista, Jartse Tuominen. Ympäri maailmaa keikkaileva Tuominen on soittanut uransa aikana yhdessä esimerkiksi Augie Meyersin, Rusty Wierin, Joe Satrianin, The Doobie Brothersin ja Jackson Brownen kanssa. Untold Stories -albumi keräsi kiitosta kriitikoilta maailmalla,

Douglas Blair (USA) Bostonista kotoisin oleva ja viisi vuotta Suomessa asunut mies tunnetaan parhaiten W.A.S.P-yhtyeen kitaristina. Miehellä on myös oma uniikki kitaramerkki, ja hän opettaa nuoria muusikkoja Turun Rock Academyssä. Tuhansia esiintymisiä pienistä klubeista isoille areenoille ja yhteistyötä eri puolilta maailmaa olevien muusikkojen kanssa.

Dave ”Isokynä” Lindholm on suomalaisen bluesin isä, kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on oman pitkän uransa lisäksi esiintynyt monien muiden nimekkäiden artistien kanssa.
Lindholm on levyttänyt suuren määrän sekä suomeksi että englanniksi. Lindholmin tunnetuimpia kappaleita ovat ”Pieni ja hento ote”, ”Jazzikansa tulee”, ”Sitähän se kaikki on”, ”Kaikki menee seinään”, ”Joo, joo, mä rakastan sua”, ”Sataa & 22” ja ”Annan kitaran laulaa vaan”.

Mukana myös GTR-bändi, joka koostuu maamme kärkimuusikoista: Pekka Siistonen (koskettimet), Rami Eskelinen (rummut) ja Jari Heino (basso).

Aikataulu:
Ovet klo 20.00
Showtime klo 21.00 (soittojärjestys selviää myöhemmin)

Liput ennakkoon:

Wasasafe 24 euroa
NetTicket/StudioTicket 24e + tm.
Ovelta 28 euroa

Tapahtuma on K18.

Tervetuloa!