Kesäfestareita, konserttiareena, baari, päivisin myymälä! Mitä ihmettä?

"Kaikkia suuria tekoja pidettiin aikanaan mahdottomina."
Päivisin tiloissamme on Wasasafen myymälä ja
illalla tila muuntuu klo 17 jälkeen valtaisaksi tapahtuma-areenaksi. Yleisökapasiteetti 600 hlö ja kesällä jopa 1000 hlö. Viranomaiset eivät ole törmänneet vielä missään moiseen järjestelyyn, mutta aina jonkun pitää olla ensimmäinen!

Vuokraamme WS Arenan tiloja myös tapahtumakäyttöön.
Ota yhteyttä ja kysy tarjous:

Ari Rintamäki
WS Arena, toimitusjohtaja

Osoite: Varastokatu 9, 65100 Vaasa
Puh: 06 319 0900
Sposti: ari.rintamaki@wasasafe.fi

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme
ja ennen kaikkea nauttimaan!

Image
Image

Neljä Ruusua 2.4.

Tämä pitkänlinjan Suomipopin ikoni ei suuremmalti esittelyjä kaipaa. Viime kerralla WsArenalla tunnelma oli katossa, joten kevätauringon paistaessa jo korkealta, kaikki puitteet ovat kunnossa uusintaan!
 
Mikäli joku ei muista bändiä, tässä hieman infoa:
Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.
Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari”, ”Sun täytyy mennä”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Matka on syvä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran”, soivat edelleen radioissa, tuoreimman albumin ”Euforia” hittejä, ”Sininen sunnuntai”, ”Ajelen” ja ”Esirippu”, unohtamatta.
 
Bändi:
 
- Ilkka Alanko (laulu, kitara)
- Petteri ”Kode” Koistinen (kitara)
- Jari ”Lade” Laakkonen (basso)
- Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut)

Liput:
ennakkoon 22€ Wasasafe
Studio Ticket/NetTicket 22€ + tm
Ovelta 26€

K18

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/3dUdPHVMK
Image
Image

Von Hertzen Brothers 9.4.

Von Hertzen Brothersista on vuosien saatossa kasvanut yksi Suomen suurimmista ja rakastetuimmista rockyhtyeistä. Siinä se on onnistunut olemalla oma itsensä ja luottamalla musiikkiinsa. Tulevan albumin ensimmäinen single, eeppinen seitsemänminuuttinen All of a Sudden, You’re Gone julkaistaan tammikuussa. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa soittavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).

Ovet 21.00
Liput: 27 € (sis. palvelumaksu)
Liput ovelta 29 €
K-18
Image
Image

Kotiteollisuus 14.4.

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus tunnettiin vuosina 1993-1997 nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus. Vuonna 1997 bändi muutti nimen nykyiselleen. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Jouni Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia.

Kotiteollisuus on koko uransa ajan keikkaillut ahkerasti muun muassa festareilla ja kiertueilla. Jouni Hynynen summaa: ”Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta”.

Kotiteollisuus on:

Jouni Hynynen – laulu ja kitara
Jari Sinkkonen – rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto – bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen – kitara ja taustalaulu

Ovet aukeaa klo 21.00

Liput ennakkoon 22 € sis. palvelumaksun
Liput ovelta 25 €


K18

Image
Image

Diablo 16.4.

Kotimaisen metallimusiikin jättiläisiin lukeutuva Diablo julkaisee uuden "When All The Rivers Are Silent" -nimisen albuminsa 25. päivä helmikuuta Sakara Recordsin kautta ja saapuu levyn julkaisukiertueella Vaasan WSArenalle 16. päivä huhtikuuta 2022.

Tulevalla albumillaan Diablo suuntaa juurilleen meren äärelle, kitaristiparivaljakko Rainer Nygårdin ja Marko Utriaisen kotimaisemiin Kalajoelle. Levyllä yhtye ruoskii itseään säästelemättä ja todennäköisesti myös kovempaa kuin koskaan ennen. Tarinoissa kynttilä palaa molemmista päistä, mutta taidot eivät riitä käsijarrun vetämiseen.

Keikan lämppäri tullaan julkistamaan myöhäisemmässä vaiheessa.

Liput ennakkoon: 27 € sis. palvelumaksu
Ovelta 35 €
K18

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/1KmWMbv7S
Image
Image

Peer Günt 30.4.

Menestykseen Peer Günt ponkaisi vuonna 1984 Rockin SM-kilpailuissa, joissa kilpailivat Peer Güntin lisäksi mm. Kolmas Nainen. Debyyttialbumin Peer Günt (1985) jälkeen levyjä ilmestyi tasaiseen tahtiin aina 90-luvun puoleenväliin saakka. Bändi piti taukoa vuosituhannen vaihteessa, mutta teki paluun vuonna 2005 albumilla No Piercing, No Tattoo peräti yhdentoista vuoden levytystauon jälkeen. Vuonna 2006 yhtye palasi esiintymislavoille uudella kokoonpanolla, ja sen jälkeen se on julkaissut albumit Guts and Glory (2007), Buck the Odds (2009) sekä livelevyn Live Today, Gone Tomorrow (2011).

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja bändillä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Tämä vaatimaton – mutta tinkimätön – yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star.

Peer Günt on:

Timo Nikki – kitara, laulu
Pete Pohjanniemi – basso, taustalaulu
Sauli ”Sakke” Koivula – rummut,taustalaulu

 
Image
Image

Timo Kotipelto & Netta Skog 7.5.

Kaikkien tuntema, Stratovarius-yhtyeen solisti, Timo Kotipelto on viimeisien vuosien aikana tehnyt satoja kovan suosion saaneita duokeikkoja ja yhdistää nyt voimansa hevimetallin maailmasta jo tutun digiharmonikan maailmanmestari Netta Skogin kanssa.

Monista eri projekteistaan tunnettu Netta on soolokeikkojensa lisäksi vieraillut mm. Nightwishin, Mokoman, Children Of Bodomin ja Turmion Kätilöiden keikkakokoonpanoissa ja on innoissaan lähdössä toteuttamaan uudenlaista taidekokonaisuutta Timon kanssa kahdestaan. Luvassa on todellakin jotakin erilaista, koska Timo on kiertänyt duo-keikoillansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Netan digiharmonikalla. Tutut rock- ja heviklassikot saavat uudet sovitukset digiharmonikan mahdollistaessa loopperin sekä muun muassa rumpujen käytön, ja lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo  myös Netan oma laulu.Ajatus tästä yhteisestä kiertueesta syntyi, kun Netta Skog vieraili vuoden 2019 aikana useammallakin Timon keikalla.  Yhteinen kiertue aloitettiin maaliskuussa 2020 ja se jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka.

Liput ennakkoon 23 € sis. palvelumaksun
Liput ovelta 28 €

K18

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/dFYMe60Pa

Image
Image

Rokkikaaos 20.-21.5.

Vaasassa WSArenassa 20-21.5. järjestettävä Kaaosfest saa rockmusiikkiin painottuvan sisarfestivaalin, kun Kaaosfestiä järjestävä Kaaoszine lanseeraa oman kaksipäiväisen RokkiKaaos Vol. 1 -sisäfestivaalin.

RokkiKaaos Vol 1. toteutetaan yhteistyössä Vaasan Kaupungin sekä Visit Vaasan kanssa.

Liput:
1 pvä toimituskuluineen: 37,5 €
2 pvä toimituskuluineen: 63.5 €
Black Room Vip-lippu toimituskuluineen 167 €
Lippuja ennakkoon myyvät Netticket sekä Vaasassa Rewell Centerissa sijaitseva Studio Ticket.
K18
Image
Image
Image

Heavy Metal Heart on the road siirtyy 25.3.2023

Heavy Metal Heart Agencyn järjestämä HMH On The Road – konsepti saa jatkoa ensi vuoden maaliskuussa. Kaiken kaikkiaan neljä kaupunkia kattavan kiertueen pääesiintyjäksi on kiinnitetty kovassa nosteessa oleva ruotsalainen Eleine. Sinfonista metallia Suomen kamaralta tapahtumissa tarjoilee Dark Sarah ja iltoja avaamassa on melodisen death metallin uusi tulokas I Am Your God.
Image