Kesäfestareita
Konserttiareena
Baari
Päivisin myymälä
Mitä ihmettä?

Talviaikaan saamme ottaa sisään 600 henkeä.
Kesäaikana anniskelupaikkoja on peräti 1000.

WS Arenan voit myös vuokrata omiin tapahtumiin. Kysy lisää ari.rintamaki@wasasafe.fi

KATSO WSARENA VIDEO
 
"Kaikkia suuria tekoja pidettiin aikanaan mahdottomina."

Päivisin tiloissamme on Wasasafen myymälä ja illalla tila muuntuu klo 17 jälkeen valtaisaksi tapahtuma-areenaksi. Viranomaiset eivät ole törmänneet vielä missään moiseen järjestelyyn, mutta aina jonkun pitää olla ensimmäinen! Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja ennen kaikkea nauttimaan!

Ari Rintamäki
WS Arena, toimitusjohtaja

Osoite: Varastokatu 9, 65100 Vaasa
Puh: 06 319 0900
Sposti: ari.rintamaki@wasasafe.fi
Image

25.1.2020 ROCKIN THE ROOTS

First time in Vaasa Rock, blues & Rock and roll live music event!
With a hint of burlesque
Liput 12 e ovelta/ ennakko Wasasafe 10 e
MAX ON THE ROX
BIG TIME DADDY
COTTON BLUES BLUES BAND
Rose and Poison - solo burlesque performance-
----------------------------------------------
Tammikuussa Vaasan WsArenan lämmittää kuumaksi live music tapahtuma, jonka teemana on rock, blues ja rock and roll, siis ROCKIN THE ROOTS!! Kolme kovaa kokoonpanoa nousee lavalle! Bändeiltä luvassa sekä taattua tykistystä että täysin omaa tuotantoa. Cooleja rock and roll, rockabilly, blues ja rock vetoja ja tärisyttäviä harvinaisia helmiä, jotka saavat yleisön taatusti värisemään!

Lisäksi rytmien päälle on vielä kuorrutettu burleskihenkinen soolotanssiesitys -Rose and Poison- joka luo tanssillista, värikästä ja herkullista ilmettä bändien välillä !

TERVETULOA !

1.2.2020 Vesku Jokinen & Sundin Pojat

Vesku Jokisen johdolla korkataan tunnelma kattoon ja pidetään se siellä koko illan. Luvassa on kokonaisvaltainen show.
Illan lämppärinä toimii The Great Syfilis Orchestra, jonka repertuaariin kuuluu poikkeuksellisia versioita Klamydian kappaleista.

Liput:
Ennakkoon 17 € Wasasafelta, Osta lippu verkosta (Netticket)
Ovelta 20 €

8.2.2020 GEOFF TATE -Empire 30 th Anniversary Tour

GEOFF TATE - EMPIRE 30th Anniversary Tour
Very Special Guests: VICTORY
Support: Wildness

Geoffrey Wayne Tate (s. 14. tammikuuta 1959 Stuttgart, Länsi-Saksa) on yhdysvaltalainen muusikko, joka tunnetaan Queensrÿche-yhtyeen alkuperäislaulajana. Häntä on pidetty yhtenä metallimusiikin taitavimmista laulajista.
Nyt WsArenalla Geoff Taten konsertti tarjoaa jotain ainutlaatuista, jota ei kannata missata.

Liput / Biljett: Studioticket.fi 29.90 Ovelta / i dörren 40€ (Osta lippu täältä)

22.2.2020 Swallow the Sun

Swallow the Sun juhlii 20-vuotista taivaltaan WSArenalla helmikuussa

Kitaristi-biisintekijä Juha Raivio kasasi 20-vuotta sitten kasaan bändillisen keskisuomalaisia metallipäitä, joista syntyi nykyään kansainvälisestikin tunnettu ja arvostettu tunnelmametallibändi Swallow the Sun. Yhtyeen ensimmäinen julkaisu ”The Morning Never Came” julkaistiin vuonna 2003. Yhtye on tähän päivään mennessä julkaissut seitsemän levyä, joista viimeisin ”When A Shadow Is Forced Into the Light” (25.1.2019) saavutti kärkisijan Suomen virallisella albumilistalla. Swallow the Sun juhlii 20-vuotista taivaltaan "20 Years of Gloom, Beauty and Despair" -nimeä kantavan Suomen-kiertueen merkeissä 13.-29. helmikuuta 2020.

Juhlakeikat rakentuvat kahdesta osasta; ensimmäisellä puoliskolla kuullaan "Songs From the North" -triplajulkaisun akustinen ”Beauty” -levy, jossa bändin lisäksi lavalla nähdään jousikvartetti. Akustista puoliskoa seuraa pieni hengähdystauko, jonka jälkeen keikkailtaa jatkaa perinteisempi Swallow the Sun -keikka, rakentuen fanien toiveiden mukaisesti. Toiveita keikan sisältöön yhtye kyselee virallisella Facebook-sivullaan, joten ota yhtyeen sosiaalinen media aktiiviseen seurantaan.

https://www.facebook.com/swallowthesun/

Keikan järjestää kotimainen raskaaseen rockiin sekä metallimusiikkiin erikoistunut verkkolehti Kaaoszine yhteistyössä bändin kanssa.

www.kaaoszine.fi

Liput ennakkoon:
Netticket / WSArena 28€ + palvelumaksut (Osta lippu täältä)

Ovelta: 35€

6.3.2020 Mokoma

Kotimaisen metallin kärkikastiin kuuluvan Mokoma @ WsArena

Mokoma on:
Marko Annala (laulu)
Tuomo Saikkonen (kitara)
Santtu Hämäläinen (basso)
Janne Hyrkäs (rummut)
Kuisma Aalto (kitara)

Liput:

Wasasafe 20€
NetTicket/Studio Ticket 20€ +tm (Osta lippu täältä)
Ovelta 24€

Tervetuloa! Välkommen!

21.3.2020 Neljä Ruusua

Toivottu uusinta tulevalle keväälle 2020!!!


Tämä pitkänlinjan Suomipopin ikoni ei suuremmalti esittelyjä kaipaa. Viime kerralla WsArenalla tunnelma oli katossa, joten kevätauringon paistaessa jo korkealta, kaikki puitteet ovat kunnossa uusintaan!

Mikäli joku ei muista bändiä, tässä hieman infoa:

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu yhtye, joka seikkailee musiikillaan popin ja rockin rajamailla. Yhtye on julkaissut 15 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa.

Neljä Ruusua on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suomalaisen musiikin kantayhtyeistä. Yhtyeen lukuisat hitit, kuten ”Juppihippipunkkari”, ”Sun täytyy mennä”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Matka on syvä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran”, soivat edelleen radioissa, tuoreimman albumin ”Euforia” hittejä, ”Sininen sunnuntai”, ”Ajelen” ja ”Esirippu”, unohtamatta.

Bändi:

- Ilkka Alanko (laulu, kitara)
- Petteri ”Kode” Koistinen (kitara)
- Jari ”Lade” Laakkonen (basso)
- Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

K18

Liput:
ennakkoon 22€ Wasasafe
Studio Ticket/NetTicket 22€ + tm (Osta lippu  täältä)
Ovelta 26€

Tervetuloa!

28.3.2020 Lisää Löylyä Club: Michael Monroe

Michael Monroe valloittaa myös WsArenan stagen tulevana keväänä! Tätä rokkikukkoa on odotettu korkkaamaan Vaasan kovin livemesta ja nyt sitä herkkua saadaan!

Ellei joku vielä tiedä kenestä oikein on kyse, hieman valaistusta:
Monroe on helsinkiläistaustainen suomalainen rockmuusikko, joka tunnetaan erityisesti Hanoi Rocks -yhtyeen laulajana. Kyseisen bändin Monroe perusti vuonna 1979 yhdessä Nancy Suiciden ja Stefan Piesnackin kanssa. Mukaan tuli vuoden sisään myös Andy McCoy.

Myös Mike Monroena tunnettu Michael, on taitava muusikko, joka hallitsee instrumenteista mm. saksofonin, huuliharpun ja koskettimet. Saksofoniosaamistaan mies on näyttänyt Voice of Finlandissa missä hän on toiminut yhtenä tähtivalmentajana.

K18

Liput:

ennakkoon 24 € Wasasafe
Studio Ticket ja NetTicket 24 € + tm (Osta lippu täältä)
Ovelta 28 €

Liput tulevat myyntiin lähiaikoina.

Tervetuloa!

4.4.2020 Ruoska

Suomen industrial metallin ihme Ruoska saapuu WSArenalle 4.4.2020. Osta Royals Events liput http://nt.fi/105982reb ja tuet juniorityötä.

Vuonna 2002 perustettu Ruoska on julkaissut uransa varrella 5 albumia, niistä viimeisin kantaen nimeä "Rabies". Yhtye jäi tauolle 2009, mutta kaahasi sieltä murjomaan keikkalavoja vahvemmin kuin koskaan. Inspiraatiota bändi on ammentanut Rammsteinista, todeten "Rammsteinissa on oikeaa asennetta, joten miksi me tehtäisiin mitään huonommin". Kesällä 2019 Ruoska festaroi mm. SaariHelvetissä, Nummirockissa ja John Smith Festivaleilla ja vuonna 2020 yhtye tullaan näkemään vihdoin omilla klubikeikoilla.

Menossa mukana myös juuri uuden "Conclusions" -nimisen EP:n julkaissut alunperin vaasasa kahden mestis maalivahdin Mikko Rossin sekä Jaakko Suomalaisen perustama groove metal -yhtye Ninetyfive50 sekä Kauhajokelainen death / thrash -jyrä Tyrant Disciple.

Liput ennakkoon: 15€ + toimituskulut
Ovelta: 20€
Ennakkoliput: studioticket.fi